startowa
sklep online
programy
download
partnerzy
pomoc
forum
blog:news
o nas

Na forum spotkasz się z innymi użytkownikami programów, którzy chętnie dzielą się swoim doświadczeniem. Możesz tutaj szukać pomocy i dyskutować o ulubionych technologiach. Możesz również dodać swoją stronę do katalogu. Zarejestruj się teraz.

Forum dyskusyjne Cream Software

Tutaj możesz szukać pomocy wśród innych użytkowników
programów Cream Software. To społeczność ludzi związanych
z tworzeniem WWW i wymieniających się chętnie doświadczeniami.

Forum - Menu
Search | Memberlist | Usergroups
Register |   Profile | Log in to check your private messages  | Log in
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
Damian100Offline
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi

Status: Offline
Posted: Nov 13, 2009 - 07:24 PM Reply with quote Back to top

Witam wszystkich na forum mam nadzeje ,ze tu uda uzyskać mi sie informacje na temat mojego problemu z komputerem .Zacznijmy jednak od poczatku mój brat usunął chyba jakies sterowniki od grafiki poniewaz zadna gra na moim komputerze nie chce dzałać pozatym mój komputer jest strasznie zaśmiecony.Pytałem sie juz znajomych co mam z tym zrobić wszyscy radzili reinstalowac windowsa.Jesli da sie cos z tym zrobic bez reinstalowania prosił bym o pomoc z góry dzięki.
View user's profile Send private message
goldenhandOffline
Jestem tu już dłuższą chwilę
Jestem tu już dłuższą chwilę

Posted: Nov 16, 2009 - 03:06 PM Reply with quote Back to top

Sama reinstalka windownsa i tak nie "wysprząta" komputera. Musiałbyś jeszcze go sformatować, ale stracisz wtedy wszystkie dane.
Najlepiej zainstaluj od nowa tylko sterowniki do swojej karty graficznej, a porządek zrób ręcznie. Po reinstalacji może się okazać, że niektóre programy nie chcą się już uruchamiać (miej to na uwadze), a wtedy trzeba będzie instalować je także od nowa.
A bratu (pewnie młodszemu) załóż osobne konto na kompie i przydziel mu jakieś 10 czy 20 GB, zablokuj dostęp do plików systemowych, swoje konto zablokuj hasłem i to powinno pomóc (wiem z doświadczenia Smile ).
View user's profile Send private message Visit poster's website
Damian100Offline

Posted: Nov 17, 2009 - 03:12 PM Reply with quote Back to top

Heh ja jestem bardzo ale to bardzo poczatkujacy moze powiedzał bys mi jak instalowac te serowniki do karty graficznej bo ja juz próbowałem coś robić sam ale nie udało mi sie zainstalowac sterowników które by usuneły problem.Pozatym mój brat ma 22lata i jest starszy.Moze doradził bys mi cos?
View user's profile Send private message
Jump to:  
All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic

Online panel

Kliknij, aby założyć kontoNie jesteś aktualnie zalogowany. Zaloguj się korzystając z poniższych pól.

Username:

Password:

::Załóż konto TERAZ